Zelf jouw WordPress wachtwoord resetten

WordPress wachtwoord resetten

Jouw wachtwoord en gebruikersnaam zijn essentieel om gebruik te maken van jouw WordPress website, gelukkig kan je dit zeer gemakkelijk wijzigen.

Zelf jouw WordPress wachtwoord resetten

Je kan niet meer inloggen in jouw WordPress website

Jouw wachtwoord en gebruikersnaam zijn essentieel om gebruik te maken van jouw WordPress website, gelukkig kan je dit zeer gemakkelijk wijzigen.

Optie 1

• Navigeer naar jouwdomeinnaam.be/wp-admin
  • Druk op Wachtwoord vergeten
  • Gebruik jouw gebruikers of e-mailadres waar je geregistreerd bent in de WordPress website

Optie 2

• Navigeer naar jouwdomeinnaam.be/wp-login.php?action=lostpassword
  • Gebruik jouw gebruikers of e-mailadres waar je geregistreerd bent in de WordPress website

Je bent ingelogd in jouw WordPress website

Optie 1

Hiervoor kan je navigeren naar de admin interface (wp-admin) van jouw WordPress website, vervolgens kies je Gebruikers > Profiel en scroll je naar Gebruikersbeheer. Hier kies je bij Nieuw wachtwoord voor Nieuw wachtwoord instellen. WordPress zal voor jou een wachtwoord generen, maar je kan hier ook een nieuw wachtwoord ingeven.

Optie 2
WordPress 5.7

Ken je jouw WordPress e-mail niet meer?

Ontvang je geen e-mail als je je wachtwoord probeert te resetten, of heb je geen toegang meer tot je e-mailadres? Dan wordt het iets lastiger je wachtwoord en/of gebruikersnaam te achterhalen of te wijzigen. Toch is het zeker niet onmogelijk, hiervoor kan je ons contacteren en helpen wij jou terug op weg.