Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?

• Related Articles

• Een "out of office" instellen voor jouw webmail

Log in op jouw webmail Navigeer naar "instellingen" Selecteer "Filters" Voeg een nieuwe filter toe met volgende informatie Filternaam: Out Of Office Filter enabled: Ja Zoekbereik: alle berichten Acties: Beantwoord met bericht Bericht (vakantiereden): ...
    • E-mail gaat per ongeluk naar de map Ongewenste E-mail

Als u per ongeluk via e-mail naar uw Outlook.com map Ongewenste E-mail gaat, kunt u deze als niet-ongewenste e-mail markeren of de afzender toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders. Door e-mail te markeren als niet-ongewenste e-mail helpt ons ...