Een "out of office" instellen voor jouw webmail

1. Log in op jouw webmail
  2. Navigeer naar "instellingen"
  3. Selecteer "Filters"
  4. Voeg een nieuwe filter toe met volgende informatie
    1. Filternaam: Out Of Office
    2. Filter enabled: Ja
    3. Zoekbereik: alle berichten
    4. Acties: Beantwoord met bericht
    5. Bericht (vakantiereden): De content die je wenst te versturen
    6. Onderwerp: Titel van jouw e-mail
    7. Antwoord-afzender adres: jouw e-mailadres
    8. Mijn e-mailadressen:  jouw e-mailadres
    9. Hoe vaak moet een bericht verstuurd worden: aantal dagen verlof
  5. Opslaan

• Related Articles

• Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?

Navigeer naar https://webmail.jouwdomeinnaam.be%2C/ daar kan je inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.
    • E-mail gaat per ongeluk naar de map Ongewenste E-mail

Als u per ongeluk via e-mail naar uw Outlook.com map Ongewenste E-mail gaat, kunt u deze als niet-ongewenste e-mail markeren of de afzender toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders. Door e-mail te markeren als niet-ongewenste e-mail helpt ons ...