E-mail gaat per ongeluk naar de map Ongewenste E-mail

Als u per ongeluk via e-mail naar uw Outlook.com map Ongewenste E-mail gaat, kunt u deze als niet-ongewenste e-mail markeren of de afzender toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders. Door e-mail te markeren als niet-ongewenste e-mail helpt ons onze dienst ook te verbeteren.

Een e-mailbericht markeren als geen ongewenste e-mail in Outlook.com

1. Open de map ongewenste e-mail en selecteer de berichten die u wilt behouden.
  2. Selecteer op de bovenste werkbalk geen ongewenste e-mail > geen ongewenste E-mail (of geen spam> geen spam). U kunt het bericht ook openen en de koppeling geen ongewenste e-mail op de bovenkant selecteren.
  3. Als u iemand per ongeluk hebt geblokkeerd, opent u de lijst met geblokkeerde afzenders en selecteert u de Verwijderen naast de naam.
  4. Voeg de afzender toe aan uw lijst met veilige afzenders.

Als u wilt voorkomen dat e-mail naar uw Outlook.com verwijderde items per ongeluk gaat

Berichten in de map Ongewenste E-mail worden automatisch tussen 10 en 30 dagen na ontvangst verwijderd.

1. Controleer of de afzender niet in uw lijst met geblokkeerde afzendersstaat. Selecteer, indien van toepassing, de Verwijderen naast de naam en voeg de afzender toe aan uw lijst met veilige afzenders .
  2. Zorg ervoor dat er geen regel voor Postvak in wordt uitgevoerd voor de afzender of een trefwoord in het verwijderde e-mailbericht.

• Related Articles

• Een "out of office" instellen voor jouw webmail

Log in op jouw webmail Navigeer naar "instellingen" Selecteer "Filters" Voeg een nieuwe filter toe met volgende informatie Filternaam: Out Of Office Filter enabled: Ja Zoekbereik: alle berichten Acties: Beantwoord met bericht Bericht (vakantiereden): ...
    • Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?