Aanvraag nieuwe WordPress account

• Related Articles

• Inloggen in WordPress

Navigeer naar jouwdomeinnaam.be/wp-admin Gebruik jouw gebruikers of e-mailadres waar je geregistreerd bent in de WordPress website Geef jouw WordPress wachtwoord in Druk op inloggen
    • WordPress wachtwoord resetten

Jouw wachtwoord en gebruikersnaam zijn essentieel om gebruik te maken van jouw WordPress website, gelukkig kan je dit zeer gemakkelijk wijzigen. Zelf jouw WordPress wachtwoord resetten Je kan niet meer inloggen in jouw WordPress website Jouw ...